1. april vert det foreldremøte i barnehagen, kl. 20.00-22.00.

MARGIT VEA skal vere med oss denne kvelden og vil inspirere oss til å lage meir «heimelaga» mat. Ho er ei engasjert dame som er oppteken av kosthald og ernæring; det å lage god sunn mat som smakar godt og ser fristande ut.

Me skal vere i Dagligstova på Tryggheim vidaregåande…same stad som sist. For at ingen skal gå svoltne heim etter eit føredrag som handlar om mat, vil Nærbø misjonslag servere oss ein varmrett i kantina etterpå.

 

Her kjem litt meir informasjon om henne: (henta frå nettsida hennar)

«Jeg har skrevet bøker og holdt kurs og foredrag om mat for barn siden jeg fikk mitt første barn for over 14 år siden. I vår vestlige verden hvor det snart er vanligere å la barn få vokse opp med eksperimentell og industriprodusert mat, er det med årene ikke blitt mindre viktig for meg å arbeide for at barn skal få vokse opp med ekte mat på bordet, få smaken på rene råvarer og kjenne matglede.  Jeg har stor på at det vi gjør selv former den verden vi lever i.  Vi kan alle med våre gjerninger bidra til store endringer i samfunnet som er til det bedre for både mennesker og miljø. 

Kokebøker og barnemat.com Da jeg fikk min første sønn i 1996, ble det viktig for meg at også hans mat skulle smake godt, og samtidig være sunn og se fristende ut. Dette dannet grunnlaget for det som ble kokeboken «Hjemmelaget Spedbarnsmat» og i neste omgang barnematsiden barnemat.com på nett som tok sine første skritt sommeren 2000. Siden den tid har jeg skrevet bøkene «Lettlaget barnemat», «Mat for barn», Kjøkkenpatruljen (2010), fornyet utgave av Lettlaget mat  og Fiskeretter for hele famliien. Bøkene kan bestilles på nettsiden.

Utdannelse og arbeidserfaring Jeg er utdannet faglærer i ernæring, helse- og miljøfag fra Stabekk Høgskole (nå høyskolen i Akershus), og har undervist en rekke år i den videregående skole, voksenopplæringen og grunnskolen».